Botë

Për shkak të koronavirusit, Bideni do merr vendim për mbylljen e kufijve me disa shtete

Për shkak të koronavirusit, Bideni do merr vendim për mbylljen e kufijve me disa shtete
Foto: Reuters
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, do vendos ndalim të hyjnë në SHBA qytetarët që kanë qenë kohëve të fundit në Afrikën e Jugut. Ky vendim do merret për shkak të rasteve të shumta me variant të ri të koronavirusit që janë regjistruar në këtë zonë të Afrikës.

Bideni gjithashtu do rivendos një ndalim ndaj personave që kanë qenë së fundmi në Brazil, Britaninë e Madhe, Irlandën dhe 26 shtete të tjera të Evropës që lejojnë udhëtime përtej kufijeve të hapur, njofton Reuters.