Botë

Katër ministra në Qeverinë e Zimbabvesë vdiqën nga koronavirusi

Katër ministra në Qeverinë e Zimbabvesë vdiqën nga koronavirusi
 

Katër ministra në Qeverinë e Zimbabvesë kanë vdekur nga koronavirusi, tre prej tyre në dy javët e fundit, gjë që tregon një përhapje të papritur të infeksionit në këtë shtet afrikan.

Përveç ministrave, disa politikanë të tjerë të famshëm dhe figura publike vdiqën kohët e fundit.