Botë

Përplasje të reja mes trupave kineze dhe indiane në zonën kufitare

 

Trupat kineze dhe ato të Indisë kanë pasur një përplasje të re në territorin e diskutueshëm kufitar, ku ka pasur lëndime nga të dyja palët, kanë njoftuar mediumet në Indi.

Incidenti ka ndodhur në veri të Sikkimit të mërkurën e kaluar. Ushtria e Indisë ka thënë se ishte incident i vogël dhe se është zgjidhur.