Botë

Bullgaria i bën testet për COVID-19 të detyrueshme për udhëtarët nga 29 janari

Bullgaria i bën testet për COVID-19 të detyrueshme për udhëtarët nga 29 janari
Foto: Ilustrim
 

Udhëtarët që vijnë në Bullgari me aeroplan, anije apo nëpërmjet rrugëve tokësore, duket të kenë një test negativ PCR, duke filluar nga 29 janari, ka thënë Ministria e Shëndetësisë e Bullgarisë, raporton agjencia Reuters.

Shoferët e kamionëve e autobusëve dhe ekuipazhi i aeroplanit do të kursehen nga kjo direktivë, që do të jetë e vlefshme deri në fund të prillit.