Botë

Britania teston kombinimin e vaksinave të ndryshme anti-COVID

Britania teston kombinimin e vaksinave të ndryshme anti-COVID
 

Britania e Madhe po teston nëse vaksinimi i personave me vaksina të ndryshme anti-COVID për dozën e parë dhe të dytë, do të funksionojë po aq mirë sa të përdoret dy herë lloji i njëjtë i vaksinës, raporton BBC.

Ideja është të ofrojë më tepër fleksibilitet me shpërndarje të vaksinave dhe të ndihmojë në çdo pengesë të mundshme me furnizim.