Botë

Karantina në hotele në Mbretërinë e Bashkuar hyn në fuqi

Foto: BBC
 

Banorët e Mbretërisë së Bashkuar të cilët arrijnë në Angli pasi kanë qenë në një shtet me rrezik të lartë me COVID-19, tash duhet të karantinohen në hotele.

“Lista e kuqe” me 33 shtete përfshinë Portugalinë, Brazilin dhe Afrikën Jugore.