Botë

Ish-mbreti spanjoll paguan 4.4 milionë euro, pas skandaleve

Ish-mbreti spanjoll paguan 4.4 milionë euro, pas skandaleve
Foto: AP
 

Ish-mbreti i Spanjës, Juan Carlos, i cili e braktisi shtetin në muajin gusht për shkak të një serie të skandaleve, ka arritur marrëveshje për kthimin e 4 milionë eurove në formë të taksave.

Kjo është pagesa e dytë që ish-monarku obligohet ta paguajë në muajt e fundit. Kthimi vullnetar i taksave me vlerë prej 4.4 milionë eurove përfshin interesin dhe gjobat e tjera.