Botë

Washingtoni ndalon mbajtjen e armëve në protesta, përmendet Kosova

Foto: AP
 

Mbajtja haptazi e armëve në kampusin e Capitolit dhe në ose afër demonstratave që ndodhin në Washington do të ndalohet me një projektligj të aprovuar nga Senati i shtetit.

Projektligji kaloi me 28 vota dhe tani shkon për shqyrtim në Dhomën e Përfaqësuesve.