Botë

Policia në Barcelonë arreston dhjetëra protestues të cilët po kërkojnë lirimin e reperit Pablo Hasel

Policia në Barcelonë arreston dhjetëra protestues të cilët po kërkojnë lirimin e reperit Pablo Hasel
Foto: AP
 

Dhjetë persona janë arrestuar në Barcelonë të shtunën në sulmin ndaj Policisë për shkak të shqetësimeve të tyre për burgosjen e reperit Pablo Hasel.

Reperi Hasel, ishte arrestuar më 16 shkurt për shkak të këngëve të tij të cilat përmbajnë tema të terrorizmit dhe fyerje të mbretërisë.