Botë

Austria ka dështuar në luftën kundër korrupsionit, thotë Këshilli i Evropës

Sebastian Kurz
 

Austria nuk ka bërë mjaftueshëm në luftën kundër korrupsionit, sipas një raporti të ri nga Këshilli i Evropës.

Grupi i Shteteve Kundër Korrupsionit (GRECO) ka thënë se Austria nuk ka arritur të zbatojë rekomandimet e saj për të trajtuar sjelljen e dobët gjyqësore dhe politike.