Botë

Në Afrikë nis vaksinimi masiv përmes COVAX-it

Në Afrikë nis vaksinimi masiv përmes COVAX-it
Foto: AP
 

Vendet afrikane kanë nisur vaksinimin masiv kundër koronavirusit, duke përdorur vaksina të siguruara përmes skemës COVAX të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Bregu i Fildishtë është ndër të parët që përfiton nga COVAX-i dhe vaksinimi atje nisi të hënën.