Botë

OBSH: Joreale të mendohet se pandemia do të përfundojë në fund të vitit

OBSH: Joreale të mendohet se pandemia do të përfundojë në fund të vitit
Foto: Ilustrim
 

Me gjithë ngadalësimin e përhapjes së COVID-19 në disa vende, shkaku i izolimeve dhe programeve të vaksinimit, është ende tepër herët dhe “joreale” që të mendohet se pandemia do të përfundojë deri në fund të vitit.

Këtë paralajmërim e ka bërë të martën drejtori ekzekutiv për Emergjenca në Organizatën Botërore të Shëndetësisë.