Botë

Një grua e kishte shtypur të birin me veturë, më pas e kishte lajmëruar si të zhdukur

Një grua e kishte shtypur të birin me veturë, më pas e kishte lajmëruar si të zhdukur
 

Vetëm pak pas orës 10 në mëngjes, Brittany Gosney dhe i dashuri i saj, kanë shkuar në stacionin e Policisë në Middletown në Ohio me lajme të tmerrshme: djali i Gosneyit, 6-vjeçar, James Hutchinson ishte duke munguar.

Policia e Middletownit filluan të kërkojnë menjëherë, duke vendosur afishe për të kërkuar ndihmë për gjetjen e tij.