Botë

Polici akuzohet për planifikim të dy vrasjeve

Polici akuzohet për planifikim të dy vrasjeve
Foto: AP
 

Një zyrtar policor nga Dallasi është arrestuar mbi dy akuza për vrasje pas më shumë se një viti e gjysmë pasi një person i kishte thënë hetuesve se kishte kidnapuar dhe vrarë dy njerëz me urdhra të një polici.

Bryan Riser është arrestuar dhe është dërguar në burgun e Dallasit, thonë autoritetet.