Botë

Lideri shpirtëror Dalai Lama vaksinohet kundër COVID-19

Lideri shpirtëror Dalai Lama vaksinohet kundër COVID-19
Foto: AP
 

Udhëheqësi shpirtëror tibetian Dalai Lama, ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër koronavirusit, në një spital në Indi.

Pasi u vaksinua, 85 vjeçari nxiti njerëzit të afrohen, të tregohen të guximshëm dhe të vaksinohen.