Botë

Austria pezullon përdorimin e një grupi të vaksinave të AstraZenecas pas vdekjes së një pacienteje

 

Autoritetet austriake kanë pezulluar vaksinimin me një grup të vaksinave të AstraZenecas si masë parandaluese, ndërsa po heton vdekjen e një personi dhe sëmurjen e një tjetri pas vaksinimit, raporton Ministria e Shëndetësisë së Austrisë.

“Zyra Federale për Siguri në Kujdesin Shëndetësor (BASG) ka marrë dy raporte për një lidhje me vaksinimet nga grupi i njëjtë i vaksinave të AstraZenecas në klinikën në Zwettl”, është thënë nga Ministria.