Botë

SHBA-ja ka administruar 90.35 milionë doza të vaksinës anti-Covid

SHBA-ja ka administruar 90.35 milionë doza të vaksinës anti-Covid
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë administruar 90,351,750 doza të vaksinave COVID-19 deri të dielën në mëngjes dhe kanë shpërndarë 116,363,405 doza, është thënë nga Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.

Dozat e vaksinave janë nga të dy vaksinat Moderna dhe Pfizer / BioNTech.