Botë

Një president që qeveris dhe nuk luan golf: sukseset e Joe Bidenit

Donald Trump bën atë që di “më së miri”: ofendon. Kur Joe Biden u bë kandidat i demokratëve për president të SHBA-ve, Trump nisi ta quajë Bidenin – gjumash (“Sleepy Joe”). Një plak pa energji, ky ishte aludimi i Trumpit, ndërsa luante golf në pallatin e tij në Floridë ose kalonte kohën në Twitter. Pas 50 ditësh në Shtëpinë e Bardhë Joe Biden mund të rendis sukses pas suksesi.

 

Donald Trump bën atë që di “më së miri”: ofendon. Kur Joe Biden u bë kandidat i demokratëve për president të SHBA-ve, Trump nisi ta quajë Bidenin – gjumash (“Sleepy Joe”). Një plak pa energji, ky ishte aludimi i Trumpit, ndërsa luante golf në pallatin e tij në Floridë ose kalonte kohën në Twitter. Pas 50 ditësh në Shtëpinë e Bardhë Joe Biden mund të rendis sukses pas suksesi.

* Kur Biden hyri në Shtëpinë e Bardhë më 20 janar, mesatarisht 900 mijë amerikanë merrnin dozën e tyre të vaksinës kundër koronës. Aktualisht për çdo ditë vaksinohen deri në 2,1 milionë amerikanë.