Botë

I zgjedhuri i Bidenit konfirmohet prokuror i përgjithshëm

Foto: AP
 

Senati i Shteteve të Bashkuara konfirmoi të zgjedhurin e presidentit Joe Biden për prokuror të përgjithshëm.

Senati votoi me 70 vota për dhe 30 kundër prokurorit Merrick Garland.