Botë

Frika për pandemi të reja

 

Në një laborator të Londrës po testohen mostrat e marra nga njerëzit që kanë qenë pjesë e testimeve.

Në video shihet vendi ku vullnetarët e shëndetshëm po u ekspozohen patogjenëve në mënyrë që shkencëtarët të mësojnë më shumë rreth sëmundjeve dhe t’i testojnë vaksinat. Virusi SARS-COV-2, që e shkakton sëmundjen COVID-19, është një nga viruset që po studiohet.