Botë

Spanja legalizon eutanazinë

Spanja legalizon eutanazinë
 

Spanja ka legalizuar eutanazinë, duke u bërë vendi i katër në Evropë që e bënë këtë.

Parlamenti ka pasur 202 vota pro dhe 141 kundër, me dy abstenime.