Botë

Britania ndriçohet në kujtim të të vdekurve nga COVID-19

 

Pjesë në horizontin e Mbretërisë së Bashkuar janë ndriçuar në kujtim të atyrë që humbën jetën nga pandemia me COVID-19.

Një vit më pas nga fillimi i izolimit të parë, qirinj janë ndezur para dyerve në vend dhe vendet kryesore janë ndriçuar me të verdhë.