Botë

Arrestohet një oficer ushtarak italian, kishte shitur dokumente sekrete te Rusia

 

Një oficer ushtarak në Itali është arrestuar me akuzë se ka dorëzuar dokumente sekrete te një zyrtar ushtarak rus, raporton Policia e Italisë, transmeton BBC. 

Personi është arrestuar nga policia ushtarake me dyshime për krime serioze të lidhura me spiunazh dhe sigurim shtetëror.