Botë

Turqia me mbi 50.000 raste ditore me COVID-19, shtrëngon masat para sezonit turistik

Turqia me mbi 50.000 raste ditore me COVID-19, shtrëngon masat para sezonit turistik
 

Numri i rasteve ditore me COVID-19 në Turqi ka arritur në mbi 50.000 dhe kjo ka shtyrë presidenti turk Tayyip Erdogan të urdhërojë shtrëngimin e masave këtë javë, pak para se të nisë periudha më vitale e turizmit.

Aktualisht, Turqia radhitet e katërt në nivel global për numër të rasteve ditore me koronavirus.