Botë

Greqia do të marrë mbi 33.000 doza të vaksinës J&J të mërkurën

Greqia do të marrë mbi 33.000 doza të vaksinës J&J të mërkurën
FOTO: AP
 

Greqia do të marrë 33.600 vaksina njëdozëshe Johnson & Johnson kundër COVID-19 të mërkurën dhe do të fillojë vaksinimin e njerëzve me të javën e ardhshme, ka thënë të hënën një zyrtar i lartë i Ministrisë së Mhëndetësisë.

Njoftimi erdhi ndërsa kompania amerikane filloi të shpërndante vaksinën e saj në të gjitha vendet e BE-së, disa ditë më vonë sesa ishte planifikuar fillimisht për shkak të çështjeve të prodhimit.