Botë

OBSH: Pandemia është në fazë kritike

OBSH: Pandemia është në fazë kritike
Foto: AP
 

Pandemia COVID-19 është në një fazë kritike, tha të hënën Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Pas rënies së rasteve dhe të vdekjeve në fillim të vitit, situata globale është duke u përkeqësuar në javët e fundit, tha OBSH-ja.