Botë

Krivokapiq akuzon Abazoviqin dhe FD-në për komplotin e rrëzimit të Qeverisë

 

“Ka theksuar se posedon informata lidhur me këtë”, ka thënë njëri prej liderëve të Frontit Demokratik (FD), Milan Knezheviq, duke theksuar se kryeministri e ka akuzuar në mënyrë indirekte atë, nënkryetarin e Qeverisë, Dritan Abazoviq, dhe ministrin e Drejtësisë dhe të Drejtave të Pakicave, Vladimir Leposaviq, se qëndrojnë prapa komplotit për rrëzimin e Qeverisë

Takimi i liderëve të shumicës qeverisëse në Malin e Zi dhe kryeministrit, Zdravko Krivokapiq, ka përfunduar me akuza për rrëzim të Qeverisë, të cilat në llogari të Frontit Demokratik pro-serb dhe nënkryetarit të Qeverisë, të ngarkuar për çështjet e sigurisë, Dritan Abazoviq, të martën i ka ngritur vetë kryeministri dhe më pas e ka braktisur mbledhjen.

Njëri prej liderëve të Frontit Demokratik (FD), Milan Knezheviq, ka thënë për gazetarët në Podgoricë, pas takimit me kryeministrin dhe shefat e partive politike të shumicës, se Krivokapiqi e ka akuzuar FD-në, nënkryetarin Abazoviq dhe ministrin Vladimir Leposaviq për përpjekjen e rrëzimit të Qeverisë së tij.