Botë

Rusia dhe Ukraina zhvillojnë stërvitje të njëkohshme ushtarake

Rusia dhe Ukraina zhvillojnë stërvitje të njëkohshme ushtarake
Foto: AP
 

Rusia dhe Ukraina zhvilluan të mërkurën stërvitje të njëkohshme ushtarake ndërsa ministrat e jashtëm dhe të mbrojtjes të NATO-s filluan diskutimet emergjente mbi grumbullimin e trupave ruse pranë kufirit ukrainas.

Uashingtoni dhe NATO-ja janë alarmuar nga grumbullimi i madh i trupave ruse pranë Ukrainës dhe në Krime, gadishulli që Moska aneksoi nga Ukraina në vitin 2014.