Botë

SHBA-ja ka administruar me mbi 198 milionë doza të vaksinave anti-COVID

SHBA-ja ka administruar me mbi 198 milionë doza të vaksinave anti-COVID
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë administruar deri më tani me mbi 198 milionë doza të vaksinave kundër COVID-19, ndërkohë që ka shpërndarë mbi 255 milionë doza të tjera, ka bërë të ditur rë enjten, Qendra për Kontroll të Sëmundjeve dhe Parandalim.

Bëhet fjalë për vaksinat amerikane Moderna, Pfizer/BioNTexh dhe Johnson & Johnson.