Botë

310 të vdekur nga koronavirusi në Itali gjatë 24 orëve të fundit

310 të vdekur nga koronavirusi në Itali gjatë 24 orëve të fundit
 

Italia ka regjistruar 310 të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit dhe 15.370 të infektuar.

Ministria e Shëndetësisë njofton se shkalla e rasteve pozitive është 4.6 për qind, e cila po cilësohet si një rënie prej 0.2 për qind, në krahasim me një ditë më parë.