Botë

24 të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit

Foto: Ilustrim
 

Në Maqedoninë e Veriut kanë vdekur 24 persona nga koronavirusi dhe janë infektuar 364 gjatë 24 orëve të fundit. Ministria e Shëndetësisë njofton se janë kryer 2379 testime, ndërsa janë regjistruar të shëruar 689 pacientë.

Që nga fillimi i pandemisë, në Maqedoninë e Veriut janë infektuar 147.094 persona, 122.810 janë shëruar dhe 4.443 kanë vdekur.