Botë

Rusia do të përballet me sanksione nëse Navalny vdes në burg

FOTO: AP
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë paralajmëruar Rusinë se do të ketë "pasoja" nëse aktivisti i opozitës Alexei Navalny vdes në burg.

Britania e Madhe, Franca, Gjermania dhe Bashkimi Evropian gjithashtu kanë shprehur shqetësimin e tyre për trajtimin e tij.