Botë

Kombet e Bashkuara i bëjnë thirrje Emirateve të ofrojnë dëshmi se princesha Latifa është gjallë

Foto: BBC
 

Kombet e Bashkuara i kanë bërë thirrje Emirateve të Bashkuara Arabe (EBA) ka kërkuar një dëshmi “konkrete” që princesha Latifa Al Maktoum, vajzën e liderit të Dubait. Princesa Maktoum thuhet se është gjallë dhe po mbahet në paraburgim.

Në një deklaratë të lëshuar në Gjenevë të martën, ekspertët e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut kanë thënë se ajo duhet të lirohet “urgjentisht”.