Botë

Spitaleve në kryeqytetin indian u mbaron furnizimi me oksigjen

Spitaleve në kryeqytetin indian u mbaron furnizimi me oksigjen
FOTO: AP
 

Gjashtë spitale në kryeqytetin indian Delhi u ka mbaruar tërësisht oksigjeni dhe mjekët thonë se spitaleve të tjerë u ka mbetur furnizimi vetëm edhe për disa orë, mes një gjendje të rëndë pandemike në Indi, njofton BBC.

Një numër i njerëzve kanë vdekur duke pritur për oksigjen, dhe më shumë se 99% e të gjitha shtretërve të kujdesit intensiv janë të mbushura.