Botë

Ish-prifti deklarohet fajtor se abuzoi seksualisht adoleshentë në Michigan

Ish-prifti deklarohet fajtor se abuzoi seksualisht adoleshentë në Michigan
Foto: AP
 

Një ish-prift është deklaruar fajtor për abuzimin seksual të adoleshentëve në Michigan në vitin 1980, ka thënë zyra e prokurorit të përgjithshëm.

75-vjeçari Gary Jacobs u deklarua fajtor për katër vepra kriminale seksuale në Qarkun e Ontonagonit dhe do të vuajë të paktën tetë vjet burg, kanë thënë autoritetet.