Botë

Kërcënimet ndaj Abazoviqit kanë ngjashmëri me rastin e Gjingjiqit të vrarë

 

Simon Ilse, shef i zyrës së Fondacionit “Heinrich Boell” për Serbi dhe Mal të Zi, ka komentuar kërcënimet që ka marrë zv.kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq dhe ka thënë se ato i ngjajnë me të ish-presidentit të Serbisë, Zoran Gjingjiq, që ishte vrarë më pas.

Ilse ka thënë se ka “ngjashmëri të tmerrshme” mes këtyre dy rasteve, ka shkruar gazeta "Oslobodjenje" të martën.