Botë

Tetë luanë në një kopsht zoologjik në Indi infektohen me koronavirus

Tetë luanë në një kopsht zoologjik në Indi infektohen me koronavirus
 

Tetë luanë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në një kopsht zoologjik në Indi, dhe besohet se janë rastet e para të këtij lloji në vend.

Zyrtarët e kopshtit zoologjik raportuan se kishin vendosur që të testojnë luanët aziatikë për koronavirus pasi veterinarët kishin vërejtur se ata kanë simptoma duke përfshirë humbjen e apetit dhe kollin.