Botë

Britanikët udhëtojnë përmes Turqisë për ta shmangur karantinën e shtrenjtë në Britani

Foto: Reuters
 

Udhëtarët e Mbretërisë së Bashkuar që po duan të kthehen nga vendet e “listës së kuqe”, po kthehen përmes Turqisë për të shmangur tarifat e mëdha të karantinës në hotel.

Pasagjerët po thyejnë udhëtimin e tyre në Stamboll dhe po qëndrojnë atje në hotele për një pjesë më të vogël se shuma që do u duhej të paguanin në Britani.