Botë

Shkon në mbi 100 numri i të vdekurve në Gaza

Foto: AP
 

Ministria e Shëndetësisë e Gazas ka bërë të ditur se numri i palestinezëve të vrarë në sulmet ajrore të Izraelit ka shkuar në 103, duke përfshirë këtu edhe 27 fëmijë dhe 11 gra, ndërkohë që 530 persona kanë mbetur të plagosur.

Xhihadi islamik ka konfirmuar vdekjen e shtatë militantëve, derisa Hamasi nuk ka njohuri se 13 militantë të tij kanë vdekur, përfshirë edhe një komandant. Izraeli thotë se numri i militantëve të vdekur është shumë më i lartë.