Botë

Holanda heq nga lista e kuqe disa prej destinacioneve më të famshme turistike

Foto: AP
 

Derisa numri i infektimeve me koronavirus ka rënë në shumë pjesë të botës dhe pushimet verore tashmë kanë nisur, qeveria holandeze ka lehtësuar masat për udhëtime në disa prej destinacioneve të famshme turistike.

Në mesin e vendeve me rrezikshmëri të ulët të infektimit e të cilat mund të vizitohen tash e tutje janë Portugalia, Malta, Irlanda, Tajlanda, Ruanda, ish-kolonitë holandeze të Arubas, Curacaos dhe Sint Maartenit e po ashtu një grup i madh i ishujve grekë.