Botë

Britania rihap ekonominë, restorantet e kinematë, lejon përqafimet

Foto: AP
 

Miqtë do të përqafohen, masat do të hiqen dhe pjesa më e madhe e ekonomisë nuk do të ketë më kufizime në Britaninë e Madhe, duke nisur që nga e hëna.

Rreth 65 milionë britanikë do të ndiejnë lirinë pas një zymtësie prej rreth katër muajsh, të shkaktuara nga mbyllja kundër pandemisë së koronavirusit.