Botë

Serbia nis ndërtimin e një hidrocentrali të madh në Bosnjë pa lejen e këtij vendi

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq dhe kryeministri i Republika Srpskas, Radovan Vishkoviq
 

Qeveria e Serbisë dhe ajo e Republika Srpskas të hënën kanë vënë gurin themeltar për ndërtimin e një hidrocentrali të madh në Foça, qytet në lindje të Bosnjë-Hercegovinës.

Gur-themelin e kanë vënë kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq dhe kryeministri i Republika Srpskas, Radovan Vishkoviq.