Botë

Në Bjellorusi bastisen selitë e mediumit kritik

 

Autoritetet e Bjellorusisë kanë bastisur selitë e mediumit të madh të pavarur të lajmege “Tut.by” dhe po ashtu shtëpinë e redaktores Marina Zolotova, duke e nxjerrë jashtë qarkullimit uebfaqen, raporton BBC.

Zyrtarët kanë thënë se ka nisur rast penal për “evazion fiskal të shkallës së lartë”.