Botë

Policia britanike gërmon në një kafene mbi dyshimin se mund të jetë varrosur viktima e vrasësit serik

Foto: CNN/ Fred dhe Rose West
 

Policia në Mbretërinë e Bashkuar do të fillojë gërmimet në një kafene për një rast të lidhur me vrasësin serik Fred West, pas raportimeve për “prova të mundshme” se një trup është varrosur aty.

Gërmuesit të thirrur për të gërmuar në kafenenë “Clean Plate” në Gloucester të Anglisë, kanë konfirmuar se “ka një numër anomalish strukturore brenda bodrumit që kërkojnë kërkime të mëtejshme”.