Botë

Japonia do të zgjasë gjendjen emergjente për të frenuar COVID-19 në prag të Lojërave Olimpike

Foto: AP
 

Japonia do të zgjasë gjendjen emergjente të COVID-19 në Tokio dhe në zona të tjera ashtu që të mbahen Lojërat Olimpike në mënyrë të sigurt.

Zgjerimi i emergjencës është i nevojshëm për shkak të daljes së njerëzve nëpër rrugë, veçanërisht në Tokio dhe Osaka, ndërsa duhet ta bëjnë të kundërtën.