Botë

Hakimet e bëjnë Bidenin më agresiv ndaj Rusisë

Foto: AP

Sulmi kibernetik mbi JBS-në, paketuesin më të madh të mishit në botë, nga një grup kriminal me seli në Rusi, ka forcuar vendosmërinë e administratës së presidentit Joe Biden për ta mbajtur Moskën përgjegjëse për hakimet e kushtueshme – edhe nëse ato nuk janë drejtpërsëdrejti të lidhura me Kremlinin.

 

Presidenti Biden ka ndërmarrë një rishikim të kërcënimit që përbëjnë sulmet kibernetike dhe do ta diskutojë çështjen e strehimit të hakerëve të tillë në takimin e tij të këtij muaji me presidentin rus, Vladimir Putin, ka bërë të ditur Shtëpia e Bardhë

Sulmi kibernetik mbi JBS-në, paketuesin më të madh të mishit në botë, nga një grup kriminal me seli në Rusi, ka forcuar vendosmërinë e administratës së presidentit Joe Biden për ta mbajtur Moskën përgjegjëse për hakimet e kushtueshme – edhe nëse ato nuk janë drejtpërsëdrejti të lidhura me Kremlinin.

Presidenti Biden ka ndërmarrë një rishikim të kërcënimit që përbëjnë sulmet kibernetike dhe do ta diskutojë çështjen e strehimit të hakerëve të tillë në takimin e tij të këtij muaji me presidentin rus, Vladimir Putin, ka bërë të ditur Shtëpia e Bardhë.