Botë

Humbje të dëgjimit dhe gangrenë po shkakton varianti indian

 

Humbje të dëgjimit, probleme të rënda të stomakut dhe mpiksje të gjakut që çojnë në gangrenë janë disa prej simptomave që nuk shihen tek pacientët me Covid 19, por që këto simptoma sipas mjekëve në Indi po shfaqen tek pacientët e infektuar me variantin indian.

Sipas Blomberg, provat e hershme të mjekëve në Angli dhe Skoci tregojnë se ky variant rrit rreziku e shtrimit në spital më shumë se variantet tjera.