Botë

“I riu në tavolinë?”: Debutimi i Bidenit në samitin e demokracisë

“Asgjë nuk i zëvendëson takimet sy më sy”, kishte deklaruar Bideni në takimin me Sugan, që vizitoi Shtëpinë e Bardhë në muajin prill. “Lidhjet personale të miqësisë janë ato që do ta mbajnë të fortë dhe të gjallë këtë aleancë edhe për dekadat e ardhshme”, kishte thënë presidenti amerikan.

 

“Asgjë nuk i zëvendëson takimet sy më sy”, kishte deklaruar Bideni në takimin me Sugan, që vizitoi Shtëpinë e Bardhë në muajin prill. “Lidhjet personale të miqësisë janë ato që do ta mbajnë të fortë dhe të gjallë këtë aleancë edhe për dekadat e ardhshme”, kishte thënë presidenti amerikan.

Angela, Borisi, Emmanueli, Justini, Marioja, Yoshihide dhe një i porsaardhur me emrin: Joe.

Këta janë emrat e bordit të klubit më ekskluziv të demokracisë globale dhe do të takohen këtë javë, pas katër vjet përçarjesh me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe bllokadës dyvjeçare shkaku i koronavirusit.