Botë

Vdesin 19 pelegrinë në Pakistan

Foto: AP
 

Të paktën 19 pelegrinë kanë vdekur dhe 50 janë lënduar në një aksident rrugor në autostradën e Pakistanin jug-perëndimor.

Aksidenti ndodhi në zonën e Kuzdarit, në Baluchistan. Ai u shkaktua për shkak të shpejtësisë. Ekipet mjekësore kanë dërguar të lënduarit për trajtim në spitalet.