Botë

Izraeli heq maskat edhe në hapësirat e brendshme

 

Izraeli u ka thënë qytetarëve të vet që të heqin maskat edhe në hapësirat e brendshme, duke i dhenë fund një nga masave të fundit që kishin mbetur në fuqi në luftën kundër koronavirusit, pasi infektimet po vazhdojnë të bien për shkak të vaksinimit masiv.

Fëmijët në shkolla dhe të rriturit në punë për herën e parë kanë shkuar pa maska.